Mint égen a csillagok
aurora story time links home tumblr


Kiss, marry, cliff kihívás
2016. augusztus 13., szombat | 6:12:00 | 0 comments

Sziasztok, ma egy 'rendhagyó' bejegyzéssel jelentkeztem, mégpedig azért, mert nagyon megtetszett, és úgy döntöttem, én is elkészítem. Előre szólok, hogy mivel főleg a kedvenceimből válogattam, elég sok sírás, toporzékolás és virtuális visítás várható, de remélem, ez nem ijeszt el senkit. A neveket ezzel a programmal sorsoltam ki, ha nektek is lenne kedvetek kipróbálni, csak kattintsatok a linkre.
Megjegyzés: könyves és sorozatos szereplőkkel találkozhattok, mindenhova kiírom, honnan származnak:)

1. kör - Monty /The 100/, Jamie Lannister /Trónok harca/, Stefan Salvatore /Vámpírnaplók/
 Hú, ez viszonylag könnyű, tekintve, hogy a drága Jamie-nek még nem sikerült magát megszerettetnie velem, hiába próbálkozott keményen, így kénytelen leszek őt megölni *összedörzsöli a tenyerét*. Monty-val a kapcsolatunk mindössze egy csókig tart, Stefan pedig az oltárhoz vezet. Kinek küldjek meghívót?

2. kör - Draco /Harry Potter/, Sebastian /Carrie naplója/, Thomas /Útvesztő/
Hmmm, ez már nehezebb. Bár a könyvsorozat elején utáltam Dracot, a vége felé kezdtem egészen megkedvelni, tehát esélytelen, hogy őt öljem meg. Sebastiant imádom, mert olyan cuki, de néha egy akkora szerencsétlen, hogy az ő fejét kell levágnom. Bocsi, imádlak. Thomas hatalmas favorit, annyira, hogy még a kezemet is odaadom neki, szóval Draconak marad a csók.

3. kör - Ron Weasley /Harry Potter/, Jace Wayland /A Végzet Ereklyéi/, Magnus Bane /A Végzet Ereklyéi/
BASSZUS! Ez durván halálos! Magnus a szerelmem, férjem, életem, szívem csücske. Ebből esküvő lesz, az tuti. De mit csináljak a maradék kettővel? Áh, sajnálom, Ron, te halsz meg, Jace megcsókol.

4. kör - Adam Thompson /Luxen/, Caleb Rivers /Pretty Little Liars/, Ferenc /Reign/
Ne, please. Ne. Ferenccel házasodom, Adam-mel csókolózom... és Calebet kell kinyírnom? Komolyan? Ne már!

5. kör - Kai /Vámpírnaplók/, Peter Kavinsky /A fiúknak, akiket valaha szerettem/, Ezra Fitz /Pretty Little Liars/
Igazán megérdemlek egy ilyen kört ezek után! Peter az egész könyv alatt annyira idegesített, hogy egy pofon kijár neki, aztán meg egy kellemes kis vízbefojtás. Kai szó szerint elvarázsol még úgy is, hogy egy pszichopata, úgyhogy kap egy csókot. Ezrának megengedem, hogy gyűrűt húzzon az ujjamra, majd elvigyen Olaszországba.

6. kör - Newt /Útvesztő/, Sherlock /Sherlock és Watson/, Matt Donovan /Vámpírnaplók/
Előre leszögezem, Matt-ért rajongtam, ám amióta elkezdődött a hetedik évad, ellenszenvessé vált a szememben. Mit jelent ez? Halál. Sherlock, please kiss me, ha már Watson-t eddig még nem sikerült (ezért amúgy haragszom, részben ezért nem megyek hozzád). NEWT, LESZEK A FELESÉGED!

7. kör - Toby Cavanaugh /Pretty Little Liars/, Klaus Mikaelson /Vámpírnaplók/, Andrew Thompson /Luxen/
Andrew mi a lótüdőt keres ebben a listában? U. T. Á. L. O. M. Meg is hal, fúj. Tobykám, szeretlek, tudod, de Klaust sokkal, ezerszer, milliószor jobban, így hát ez el is dőlt.

8. kör - Jasper /The 100/, Bellamy /The 100/, Harry /Harry Potter/
Ezen nem kellett sokat törnöm a fejemet. Jasper megy a mennybe, Harry fogat mosni, Bellamy meg gyűrűt és öltönyt venni.

9. kör - Daemon /Luxen/, Robb Stark /Trónok harca/, Havas Jon /Trónok harca/
Aúúú. Mi a csillagot csináljak, ha mindháromnak eltitkolt szerelme vagyok? Ez egy rendkívül gonosz játék! Daemon lesz az uram, viszont Robb és Jon ki legyen? A jó csillaghullásba, Robb, nagyon sajnálom, ígérem, csak kicsit öllek meg!

10. kör - Captain Hook /Once Upon A Time/, Aspen /Párválasztó/, Simon Lewis /A Végzet Ereklyéi/
Megbosszulom Robb halálát, és Aspent nagyon megölöm. Sosem gondoltam volna, hogy Simonnal fogok csókolózni, de egye fene. Hook a kezdetektől fogva hűséges házastársam, úgyhogy ezen senki sem lepődhet meg.

11. kör - Blake /Luxen/, Rick Saltzman /Vámpírnaplók/, Maxon /Párválasztó/
Ez még mindig nem elég jó elégtétel Robbért, noha egyszerű választás ez; Blake-et egy olyan sötét helyre száműzöm, ahová még a csillagok sem merészkednek, Rick-kel elmegyek randizni a bárba, aztán lekap, végül Maxon engem választ meg királynéjának.

12. kör -  Tyrion Lannister /Trónok harca/, Damon Salvatore /Vámpírnaplók/, Edward Cullen /Twilight/
Mivel Edward olyan csodás, hogy még halottan is csillog, ezért elásom (persze csak miután kinyiffantottam - Giger, segítenél?:D). A bátyjával ellentétben Tyrion nagy kedvencem, és kábé ugyanolyan magasak lehetünk, a csók így ideálisnak tűnik. Nem csodálkozom azon, hogy Damon visz majd nászútra, hiszen a románcunk lassan másfél éve tart, ideje volt az esküvőnek.

Hű, végeztem. Van egy olyan sejtésem, hogy ezt a kihívást egy pszichopata őrült találta ki, aki örömét leli abban, hogy megöltem Robbot *szipog*. Nem baj, pszichokám, legalább okoztál nekem pár vidám percet a férjeimmel.
Köszönöm annak, aki volt olyan tébolyult, és ezt végigolvasta, nyugodtan töltsétek ki ti is, vagy írjátok meg kommentben, melyik döntésemmel értetek/nem értetek egyet!
További szép napot!:)