Mint égen a csillagok
aurora story time links home tumblr


Komolyan.
2016. augusztus 24., szerda | 11:15:00 | 5 comments

Eredetileg ma egy Magnus fanficet akartam kitenni a blogra, de aztán olyan hírt kaptam, ami teljességgel meggátolta, hogy be tudjam fejezni. Sajnálom, ígérem, holnapra kint lesz. A francba is, nem akarok ígérgetni.
Tudjátok, van az a bizonyos érzés, mikor te annyira akarnál segíteni, de nem tudsz, és ez megfojt. Na, ez van most velem is. Mindkét testvérem egy edzésre jár, és ott van egy srác, aki ugyanannyi idős, mint én. Ez eddig még nem is komoly, de. És igen, most jön az a bizonyos de, ami után minden megváltozik.
Ez a fiú ugyanis nem eszik. Jól olvastad. Anorexiás. Negyvenöt kiló volt akkor, mikor utoljára láttam.
Nem mintha legjobb barátok lennénk, vagy valami ilyesmi, de tudjátok, én az az ember vagyok, aki szinte mindenkiért aggódik, és állandóan segíteni akar. Rajta is, mert tudom, hogy lehet. Nincs olyan, hogy nem lehet. Hiszem, hogy tudok rajta segíteni.
Srácunk (nevezzük A-nak, és nem, nem a Pretty Little Liars-ből) három hete bent van a pszichiátrián, mert már olyan szintre vitte a nem étkezést, hogy a szülei bevitték (na nem mintha ezt nem lehetett volna előbb is megtenni). Ezt most tudtam meg, körülbelül öt perce, és rögtön gép elé ültem, hogy írhassak erről egy bejegyzést. Nem azért, mert ki akarom teregetni a szennyest. Nem, egyáltalán nem.
Egy fontos kérésem lenne hozzátok.
A hamarosan kijön, és ugyan nem edzhet, de biztos vagyok benne, hogy találkozni fogunk a közeli jövőben. Nagyon kérlek titeket, hogy ti is járuljatok hozzá ehhez a segítéshez annyival, hogy írtok pár kedves szót kommentben, lehet az akár egy vicc, egy apró tanács, vagy bármi, ami szerintetek jó lehet ebben az időszakban, én pedig amint látom, megmutatom neki ezeket az írásokat.
Borzasztóan hálás vagyok annak, aki végigolvasta, esetleg ír is hozzá valamit, köszönöm szépen, tuti, hogy ő is örülni fog neki!
Tényleg köszönöm. Sokat jelent.:)♥