Mint égen a csillagok
aurora story time links home tumblr


Once Upon a Time kihívás - Day 1, 2
2016. október 23., vasárnap | 10:58:00 | 2 comments 

Először is, nagyon sajnálom, hogy két hete egy betűnyi életjelet sem adtam magamról, kissé felfordultak a dolgok, és nem akarok magyarázkodni, de tudnotok kell, hogy a blogot mostantól kezdve naplóként is fogom használni, mert szükségem van arra, hogy kiírjam magamból azt, ami bánt. Remélem, ezzel ti is meg tudtok békülni.

Day 1
Kedvenc férfi szereplő


Egyértelmű: Killian Jones, vagyis Hook kapitány. Az első pillanattól kezdve halálosan szerelmes vagyok belé, és annak ellenére, hogy kalóz, azaz eredetileg negatív szereplő, nem hiszem, hogy létezik olyan, aki nem imádná. Hatalmas jellemfejlődésen ment keresztül, még csodálatosabbá vált,s a legszebb az egészben, hogy ezt csak Emmáért tette.

Day 2
Kedvenc női szereplő
Emma
Talán azért kedvelem annyira Emmát, mert rengeteg dologban hasonlítok rá; elfojtom az érzéseimet, nem beszélek róluk, nehezen tudom kimondani azt, hogy szeretlek... de épp ezért gondolom magamat erősnek, hiszen így is megbirkózom a problémáimmal.

Hófehérke (továbbiakban Snow)


Mindig képes megtartani a hitét, reménykedik a végsőkig. Ebben annyira szeretnék hasonlítani rá.


Regina


Regina a tökéletes példa arra, hogy bárhonnan is jött valaki, bármilyen a háttere, bármennyire is gondolják gonosznak, képes a jó irányba fordulni, és olyan emberré válni, akire méltán néznek fel az emberek.