Mint égen a csillagok
aurora story time links home tumblr


Sweet sixteen
2016. november 5., szombat | 9:48:00 | 2 comments

Nyolc éve várom ezt a napot. Nyolc hosszú éve. És most eljött.
Halvány fogalmam sincs, mit kellene most érezném. Valami elégedettséget? Mert az pont nincs bennem. Meg kell mondanom, csalódott vagyok.
Annyi tervem volt mára...! Bulit akartam, barátokat, barátot, boldogságot, jól szerettem volna magamat érezni, ahelyett itthon ülök, és ezt a bejegyzést pötyögöm be. Tuti valami baj van velem. De ez nem sajnáltatós poszt akart lenni, abból úgyis írtam már eleget.
Tudjátok, van az a program, ahol tudsz a jövőbeli énednek egy levelet írni. Na, mit gondoltok, kitől kaptam ma üzenetet? A szeptember huszonhetedikei énemtől. Meg is könnyeztem. Olvassátok szeretettel.

Drága szülinapos Bia!
Hű, ennél egoistább kezdést már nem is tudtam volna produkálni. Nem baj, úgyse olvassa el ezt senki, csak "mi" *pszichopata röhögés*.
Először, nagyon boldog tizenhatodik szülinapot kívánok, legyen csodás napod, élvezd ki, mert ebből csak egy van! Tedd azt, amihez a leginkább kedved van, ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak! Ez a te szülinapod, azt teszel, amit akarsz!
Másodszor, mivel jobban ismerlek téged, mint bárki más, felteszek pár indiszkrét kérdést, és elvárom, hogy őszintén válaszolj rájuk. Ha kamuzol, úgyis tudni fogom. Hahaha.
Még mindig fáj? Összerezzensz a neve hallatán? Ha meglátod, oda akarsz menni, hogy megöleld? Remélem, nem, mert ha így van, az azt jelenti, hogy továbbléptél. Gratulálok, ez nekem még mindig nem sikerült. Jelenleg szenvedek tőle, és utálom is rendesen magam miatta. De nem csak magamat, őt is, és a Virágot is. Ah, ennél rosszabb nincs is.
Bízom benne, hogy megtaláltad a boldogságot valaki olyan mellett, aki maximálisan megérdemel téged, aki tisztel, és annyira szeret, mint amennyire mindig is szeretve akartál lenni. Azt szeretném, ha tudnád, milyen értékes vagy, és mennyire szerencsés az a valaki, aki veled együtt lehet.
Ha egyedül vagy, azt tanácsolom, ne keseregj! Ami késik, nem múlik, és hidd el, egy ilyenre megéri várni akár éveket is. Tudd, hogy bárkinek nem adhatod oda a szívedet, mert ha nem szereted, nem csak vele szúrnál ki, hanem a saját idődet is olyanra pazarolnád, aki iránt az érzéseid meglehetősen barátiak. Bízz magadban, mosolyogj, és ne irigykedj azokra, akik párkapcsolatban élnek, még akkor sem, ha az illető a legjobb barátod. Egyszer eljön a te időd is, és fényesebb lesz, mint bármi előtte.
Amennyiben most éltél át egy durva szakítást, sírd ki magad. Először. Legyél legálisan szomorú, nézz szakítós filmeket, érezd magad rosszul. Ez kijár. Utána viszont térj vissza a ringbe, legyél ugyanaz a vidám, életszerető lány, aki előtte voltál, s bár valószínűleg még nem állnál készen egy újabb kapcsolatra, azért csinálj úgy, mint aki már felejtett. Ennél csak jobb lesz. Ebbe kapaszkodj.
Ha épp kibontakozni látszik valami valakivel, NE FUSS EL, NE REMEGJ, NE KERGESD MAGADAT AZ ŐRÜLETBE NEGATÍV GONDOLATOKKAL! Bízz benne, hogy összejön, de szívtörés esetére legyen b) terved! Ne kövesd el ugyanazt a hibát, mint amit anno. Semmit se bízz a véletlenre! És ha valami gyanús, úgy ne hagyd, nyomozd ki! Senkinek sem leszel a második számú lehetősége. SENKINEK. Te megérdemled, hogy első legyél.
Hatalmas szeretettel és önbizalomtuninggal kívánok legboldogabb szülinapot,
Én:)


Azt hiszem, ez tökéletes összefoglalt mindent. Ha szeretnétek ti is ilyen szomorú, sírós levelet hagyni a valamikori önmagatoknak, kattintsatok IDE!
Azt tervezem, ha már amúgy is egyedül üldögélek a szobámban, hogy befejezem az első Mezsör szösszenetet, és kiteszem még a mai nap folyamán. Figyelmeztetés: ne számítsatok boldog sztorira. Bocsi.
P á r  i n f ó  a  m a i  n a p r ó l :
Topjoy kupak: "Megérdemled" (anyád)
Moly szerencsesüti: "Csodák márpedig vannak" (csak nem az én életemben)
Tortám: nincs, holnap kapok
Ajándék: barátnőmtől kaptam egy pulcsit (Always late felirat eléggé telitalálat), mamámtól ugye az iPhone-t, másik mamámtól sportcipőt (végre), szüleimtől majd valamikor tíz év múlva számíthatok a titokzatos, 'valami' nevezetű drogra
Amit ajánlok: katt // ideis
Kis mosolybomba, hogy azért mégse nézzetek olyan depressziósnak (fejemért elnézést, jobb nem jött)
Az én ajándékom nektek ugye az első Mézsörös, novellának csúfolt, kutya-is-megrágta-annyira-sírt-rajta izém lesz. Feltöltés folyamatban.
Köszönöm, ha voltál olyan elvetemült, hogy ezt végigolvastad. Én nem tettem volna meg a helyedben.
Hamarosan jövök, puszi.
*nem örül annak, hogy tizenhat lett, ha ez nem derült volna ki*